Infants Terribles: la fàbrica de les històries

Infants Terribles: la fàbrica de les històries

Infants Terribles permet als nens jugar a crear l’espectacle: fent de dramaturgs, d’escenògrafs, de directors, d’actors…. Es posa en valor el procés de creació i totes les persones que hi participa, per contra de destacar només el resultat.

Benvinguts al teatre! Voleu passar una estona ben tranquil·lets, ben calladets i ben asegudets, oi? Doncs ens sap greu però avui no serà possible! Darrere aquesta porta hi ha un dels llocs més màgics que han inventat els humans: una fàbrica de fer històries! Així que només podran travessar-la aquells que estiguin disposats a inventar…

Infants Terribles sereu vosaltres qui escriureu la història que passarà dalt de l’escenari, veureu néixer el decorat on la història succeirà… i fins i tot decidireu com acaba! Amb l’ajuda dels quatre Súper Manobres De Les Obres, us explicarem com neixen els espectacles… mentre en fem un entre tots!

Durada:
Idioma:
Català
Castellà

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

"*" indicates required fields

Privacidad*
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Enllaç copiat!