Increpación Danza: XXi

Increpación Danza: XXi

Quan tot ha desaparegut, quan els companys de camí han parat el viatge fa temps, quan les condicions ens diuen que hauríem de parar, què ens mou a seguir endavant, a arrencar de nou, a tibar o deixar-nos portar cap a aquella llum que veiem a l’horitzó?

Un homenatge a qui va cap endavant, a qui lluita, perquè si algú fa molts anys no hagués decidit sortir de casa, posar-se les sabates i agafar l’abric avui tots nosaltres no estariem aquí. XXi  mostra l’essència del flamenco com art del carrer, un art que necessita només un terra i unes bones sabates per aparèixer en els llocs més inhòspits i llunyans; una dansa que és com caminar, que vol continuar i anar endavant.

Increpación Danza va néixer el 1993 de la mà de Montse Sánchez i Ramón Baeza. En aquests vint-i-un anys, la companyia ha treballat amb la voluntat d’unir el flamenco i la dansa espanyola amb els paràmetres estètics i coreogràfics de la dansa contemporània actual. Fins ara, ha creat més d’una desena d’espectacles de gran format i ha col·laborat amb diverses companyies i institucions europees.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració