Humanhood: ∞ [Infinit]

Humanhood: ∞ [Infinit]

La companyia Humanhood estrenen ∞ [Infinit] un espectacle de dansa-teatre-meditació que és una invitació a deixar-se anar, a escoltar-se de manera profunda, a sentir.

Sinopsi

Una peça per a vuit intèrprets que pren el seu nom del símbol de l’infinit. A , la Júlia i el Rudi exploren una nova manera de presentar la dansa per guiar el públic a un viatge intern a través del poder del moviment. Aquesta dansa-teatre-meditació és una invitació a deixar-se anar, a escoltar-se de manera profunda, a sentir. Una experiència cinematogràfica que fusionant de manera fluida i impactant els cossos (ballarins i públic), la llum i el so.

La companyia Humanhood va ser creada l’any 2016 per la catalana Júlia Robert Parés i el britànic Rudi Cole, amb treballs que combinen ciència i misticisme. El treball de la companyia deriva de la seva fascinació pels descobriments de la física moderna i la saviesa del misticisme oriental, tot fusionant aquests dos mons aparentment contrastats i abstractes en el cos humà i la fluïdesa del moviment. Les peces són processos que s’entrellacen uns amb els altres, combinant el seu creixement espiritual amb l’artístic.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració