Tot el que necessites per anar al teatre

Háblame, cuerpo

Háblame, cuerpo és part de Looking for Pepe, un estudi iniciat per Nazario Díaz el 2016 que parteix de la figura de l’artista cordovès Pepe Espaliú (1955-1993) per a desplegar una sèrie de recerques entorn del cos, el llenguatge i el territori.

Háblame, cuerpo pren el títol del text que Juan Vicente Aliaga va escriure amb motiu de l’exposició realitzada en el Pavelló Mudéjar de Sevilla en homenatge a Espaliú el 1994, un any després de la seva defunció a causa del virus de la SIDA. L’estudi entorn d’Espaliú i de com ell va desenvolupar vincles entre la seva obra i la seva circumstància, marcada per la malaltia, en un moment social i polític en plena transformació, inspira un treball al voltant de la matèria que muta o desapareix i de la idea de desgast i de subjecció d’un cos entès com a existència física i social.

Sinopsi

Proposo un acte de resistència que vincula aspectes com la transformació fonètica del meu flux vocal, la noció de circularitat o la idea de l’esborrat a través de la insistència, col·locant el meu cos en col·lisió amb el llenguatge i amb certa voluntat d’oscil·lació geogràfica i identitària.

Nazario Díaz


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració