Tot el que necessites per anar al teatre

Gesto es todo

Un home surt de viatge amb una funda de guitarra per maleta. Aquest home és Carlo-Mô i en el camí es trobarà amb els antics números gestuals que formaven part dels seus espectacles. Des de la distància i la maduresa dels més de deu anys que porta aquest pallasso sobre els escenaris, els actualitzarà al moment, els reviurà i improvisarà amb ells. També, com no, es trobarà amb nous números, tots sense paraules.

Sí, sí. Carlo-Mô s’atreveix amb un espectacle gestual. Davant aquest repte la pregunta és obligada. Podrà Carlo-Mô estar-se una hora sense parlar?

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • De Carlo Mô, he vist diversos dels seus espectacles però aquest que ofereix ara la Fènix i que avui he pogut gaudir, és totalment diferent ja que és totalment gestual i sense paraules el que implica que cal veure-ho i no es pugui explicar. El que si vull resumir és el perquè cal veure-ho si o si. Els ingredients no poden ser més atractius, la Fénix aporta la proximitat amb l’artista i de la resta s’encarrega Carlos Mô. Una creativitat desbordant, una facilitat de connectar amb l’espectador indescriptible, una interacció amb el públic que si te la ofereix accepta-la ja que formaràs part de la seva màgia i una hora continuada de riure que no voldries que acabés. Una teràpia per desconnectar del món que ens envolta brutal. No us ho perdeu, encara es podrà veure aquesta setmana de dijous a diumenge i us asseguro que no us penedireu.

    04/06/2018