Tot el que necessites per anar al teatre

GENTLEMAN
GENTLEMAN és el nou i elegant espectacle de Barcelona Gay Men’s Chorus (BGMC) en el que la refinació vocal pren un protagonisme rellevant.
 
Dirigits per Luc-Olivier Sanchez, els 40 cantants sobre l’escenari  interpretaran en directe un repertori especialment seleccionats, amb temes molt variats del cinema musical més emblemàtic de Hollywood i de grans obres de Broadway, bandes sonores de Disney i també himnes pop d’artistes internacionals com Beyoncé, Madonna, Lady Gaga, Marilyn Monroe y Britney Spears, entre d’altres.
 
GENTLEMAN és molt més que un espectacle coral. És un show total en el que el bon gust envaeix a l’espectador i els artistes mostren el seu costat més “dandy”, sobri alhora que desinhibit. L’obra, que inclou interpretacions solistes, coreografies i una posada en escena dinàmica, al més pur estil dels grans cors LGTB de trajectòria internacional o de sèries musicals com Glee, està totalment adaptat per a persones sordes gràcies a una intèrpret de Llengua de Signes que canta amb les mans.
 
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració