Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 10,00€

Comprar Entrades

Fem (la llista de Lourdes)

Fem (la llista de Lourdes)

Fem (la llista de Lourdes) és un espectacle de Teatre Kaddish / Nozomi 700 que reflexiona sobre com les dones han estat tradicionalment excloses de la història, la història de l’art i l’art d’avantguarda. Al Teatre Tantarantana a partir de l’11 d’abril. 

Sinopsi

La Paula és una noia de 15 anys, que escriu, dibuixa i li agrada el teatre. Va venir al Kaddish i ens va preguntar… buscava referents… . Ens va dur el seu llibre de l’institut d’història de l’art. El varem mirar, però no hi varem trobar cap artista dona (la majoria eren homes morts !). Després varem fer la “Llista de Lourdes”, la llista d’artistes que apareixen al llibre “Últimes tendències artístiques” de Lourdes Cirlot, el llibre amb el que varem estudiar nosaltres. Allí varem trobar 247 artistes homes i només 15 dones. Com que tampoc servia, varem decidir fer un nou temari d’història de l’art de les avantguardes, especialment adreçat a la Paula.

El feminisme ha creat una presa de consciència de la opressió i ha creat una metodologia i una teoria. A partir d’aquestes, algunes dones artistes han iniciat una pràctica transformadora. Dones artistes disposades a desafiar la cultura patriarcal i les barreres de la religió. La presa de consciència i la reivindicació del propi cos es troba en el centre de l’allilberament i és, alhora, el suport de l’obra d’art creada, el llenç. La necessitat de pensar i actuar sobre la feminitat i la seva imatge, la sexualitat, la maternitat, els abusos i la violència de gènere, entre d’altre qüestions, conformen una pràctica artística radical, que constitueix, per si mateixa, una de les més trencadores avantguardes dels segles XX i XXI.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Fem (la llista de Lourdes)Fem (la llista de Lourdes)Fem (la llista de Lourdes)Fem (la llista de Lourdes)Fem (la llista de Lourdes)

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració