Tot el que necessites per anar al teatre

FÄUSTINO VI o 126 cavalls

FÄUSTINO VI o 126 cavalls

Fäustino VI o 126 cavalls és una peça del Sergi Fäustino que es presenta com una celebració del cos, del moviment i de la dansa.

Sinopsi

Un cos en l’espai ballant de principi a fi. Una veu en off d’algú que mira i analitza el cos que es mou, el cos que balla, i que fa una immersió a l’interior d’aquest cos, a l’interior d’aquesta persona, per compartir totes aquelles vicissituds de la seva vida que l’han portat a estar davant nostre movent-se d’una manera única. Partint així de l’estrictament físic per arribar a quelcom que transcendeix el cos.

La proposta pretén posar sobre la taula una visió des del cos i a través del cos, amb la consciència que és important que aquesta visió existeixi -juntament amb moltes altres-, en un moment en què la tendència és anar cap a una visió única.

SERGI FÄUSTINO

Sergi Fäustino és un dels creadors imprescindibles de l’escena contemporània nacional des de l’estrena de Nutritivo a 2002. La seva investigació sobre el cos, el cansament i els límits físics travessa de manera continuada el seu treball dels últims 10 anys amb una profunditat, compromís i coherència difícils de trobar al panorama actual i per això mateix, extremadament valuoses. El Sergi ha passat per moltes etapes com a creador, des de ser habitual a la programació Radicals Lliure, les programacions i projectes de La Porta Barcelona i Teatro Pradillo de Madrid o al festival El lugar sin límites del Centro Dramático Nacional. Com a creador ha anat evolucionant, aprofundint i clarificant les seves línies d’interès fins a arribar a una depuració que va molt més enllà de la forma o de l’estil, un posicionament ètic com a creador.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració