Tot el que necessites per anar al teatre

Falsos amigos

Falsos amigos

Falsos Amigos és un projecte de co-creació de Miguel Pereira amb el coreògraf català Guillem Mont de Palol. Partint del concepte “falsos amics”, paraules amb grafia o pronunciació semblants però que tenen significats de vegades totalment diferents. Miguel i Guillem intenten construir una relació d’amistat semàntica falsa, posicionant-se en un espai de contrast entre el que hi ha de semblant i el que hi ha de diferent entre ells i la pròpia realitat, creant un discurs absurd, delirant i divertit a través de les paraules, els gestos i els objectes.

Miquel i Guillem es troben per primera vegada dins del projecte CRUZADOS de La Poderosa al 2018, un projecte que proposa obrir canals de comunicació, contaminar-se els uns als altres, barrejar-se, provocar tercers inesperats, enriquir relacions, intercanviar coneixement, mirar les coses des de la diferència, i suggerir una altra velocitat dels esdeveniments que es regeixi menys per les lleis de mercat i més per les necessitats del propi procés en les trobades. A partir d’aquí, Miguel i Guillem segueixen treballant en diversos contextos com el Festival Salmon 2020, el Festival Citemor (Portugal) i l’espai O Rumo do Fumo a Lisboa.

S’estrena al 2021, al Teatre dónes Figures, a Faro, i al cicle de programació Corpografies de La Caldera, a Barcelona.

Falsos Amigos marca el retorn de Miguel Pereira a les co-creacions, després de “Wilde” (Miguel Pereira amb mala Voadora) i “Antonio i Miguel” (amb Antonio Tagliarini)

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració