Tot el que necessites per anar al teatre

Even Worse

Even Worse Guilherme Miotto posa en escena tres fantàstics ballarins de dansa urbana d’Holanda per fer-los brillar amb una composició depurada.

La coreografia preserva l’essència del moviment urbà mitjançant una intel·ligent reinterpretació formal. La peça presenta petits solos i seqüències de grup on la representació del cos masculí ocupa un lloc important. La resistència, la fortalesa i la recerca constant de l’equilibri i les figures heroiques són recurrents al llarg de la performance. Les disciplines del hip hop i del breakdance són la substància de la qual parteix el coreògraf per crear un vocabulari de moviment absolutament personal i coherent. Amb aquestes eines i amb la precisió interpretativa dels ballarins, Miotto aconsegueix projectar una imatge del cos contemporani en perpètua tensió i en contradicció amb la seva pròpia representació.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
La dansa urbana que es balla al teatre

La dansa urbana que es balla al teatre

9 desembre 2019

Per Jordi Sora / @escenadelamemoria Durant dos mesos, el Festival de Danses Urbanes i Creació Contemporània HOP ocupa un buit de programació i espais de suport en la matèria: “caldria un […]