Tot el que necessites per anar al teatre

Escola de circ de Palestina: Sarab

Escola de circ de Palestina: Sarab

Un llarg viatge, un destí desconegut, i cap altra opció que seguir el miratge. Set artistes, un trapezi oscil·lant, un pal xinès i una maleta representen la situació compartida dels refugiats del món: desesperada, emboscada, esperançadora. Un espectacle de circ per a tots els públics ple de contingut.

L’Escola de Circ de Palestina, reconeguda internacionalment, torna amb el nou espectacle Sarab (‘Miratge’), els personatges dels quals són resultat dels anys d’investigació de l’Escola sobre la crisi mundial de refugiats.

Fundada el 2006, l‘Escola de Circ de Palestina està col·laborant en el desenvolupament d’una nova forma d’expressió cultural i una nova generació d’artistes a Palestina. Una forma artística dinàmica i experimental que busca rebutjar les concepcions tradicionals de l’art i les interaccions artístiques. L’escola és un espai obert per a la creativitat en tots els nivells, on la participació de tots els involucrats (estudiants, capacitadors, voluntaris i tota la societat) és de gran interès. El treball diari de l’escola es basa en dos pilars: primer, la provisió de classes de circ i la creació i desenvolupament d’actuacions circenses.

Aquesta programació se realiza amb el suport de l‘Associació Catalana per la pau.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració