Tot el que necessites per anar al teatre

EP (Extended Performance)

EP (Extended Performance)

La Central del Circ oferirà diferents sales de creació a 3 companyies perquè puguin desenvolupar i investigar en les seves creacions i presentar-les en públic en unes condicions òptimes.

Un moment únic per veure de primera mà i aprofundir en el treball, coccions que s’alimenten a La Central del Circ i que es troben a l’inici de les seves creacions, o que es presentaran breument, o adaptacions noves … Idees fresques per viure-les de prop !

Sinopsi

En aquesta edició EP, us presentem treballs de les següents companyies:

LAZUZLAZUZ, que significa “moure” en hebreu, és una trobada dinàmica entre un acròbata i un malabarista. Disposats a col·laborar entre ells, descobreixen que la tasca no és tan fàcil com pensaven. De vegades juganer, sempre emocionant, sovint divertit, aquesta trobada commovedora revela una sinergia inusual i maldestre.

DÉBILE EMMENTAL: El millor d’estar mort és que ens recorda que estem vius. És un aniversari. Aquest home està allà assegut, sol, esperant als seus convidats però ningú vindrà. Un espectacle de manipulació rarament graciós i tendre, Tendresa i Xocolata parla d’una complicada i misteriosa relació.

CIE HIKENUK: Petite fuite és un espectacle de circ que posa al capdavant de l’escenari la realitat de la vida de les dones i desactiva un tabú amb humor i sensibilitat. Qüestiona, empeny i es burla dels límits del que és acceptable i inacceptable al voltant d’un tema que ens concerneix a tots. És alhora impertinent, onírica, boja, poètica i sensual!


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració