Tot el que necessites per anar al teatre

Enric Magoo: Inventor d'il·lusions

Enric Magoo: Inventor d'il·lusions

La pràctica de l’il·lusionisme com a afició o entreteniment no és tan sols una forma de divertir-se sanament, si no que a més a més desenvolupa la disciplina, l’’atenció, la concentració i el treball en equip.

El personatge principal, el professor Gargot, juga al mateix temps que investiga. Al llarg de l’’espectacle ens descobrirà, subtilment, el que no s’’acostuma a veure, la part del darrera de la màgia i els efectes especials. Com des d’’una idea esbojarrada es pot arribar a elaborar un joc que tingui efecte. Com un efecte òptic ens pot induir a veure una cosa d’’una manera concreta. Veurem que darrera el mag que surt a l’’escenari, moltes vegades hi ha una persona o un grup de persones que creen i preparen els jocs de mans perquè el mag els pugui fer al públic. També ens explicarà quants tipus de jocs de mans hi ha (aparicions, desaparicions, transformacions, endevinacions, travessar coses sòlides, levitacions i coses impossibles).

SINOPSI

No t’has preguntat mai qui s’’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen?

Si vols saber les respostes a totes les preguntes màgiques que sempre t’has fet, no et pots perdre la visita guiada al taller laboratori de l’’increïble Professor Gargot. Amb ell t’’endinsaràs en el món dels invents i els efectes especials, coneixeràs les bambolines de l’’il·lusionisme. Ah! I també gaudiràs d’un fantàstic espectacle màgic de la mà del GrandMack,” que és l’encarregat de comprovar si funcionen els jocs acabats de fabricar.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració