Tot el que necessites per anar al teatre

Dreams Teatre: Els tres porquets

Dreams Teatre: Els tres porquets

La Cia Dreams Teatre proposa una versió musical del conte Els tres porquets que ens farà reviure el clàssic, les tres casetes, el llop… i que, a més, comptarà amb altres personatges com la Caputxeta Vermella, el príncep de la Ventafocs o la madrastra de la Blancaneus.

Sinopsi

Una nit la mare porqueta explica el conte de “Els tres porquets” als seus fills abans d’anar a dormir. De sobte, els nostres protagonistes es desperten en una clariana del bosc, lluny de la granja i de la seva mare.

En aquell paratge aniran apareixent uns personatges singulars , molt coneguts per a ells : El Príncep de la Ventafocs, la Caputxeta Vermella, la madrastra de la Blancaneu i una parella estrafolària que els hi vendrà una casa de palla, una de fusta i una de maons.

Tot sembla anar bé fins que apareix el llop. Aquest farà exactament allò que la mare els hi havia explicat : bufarà ben fort i ensorrarà les cases de palla i de fusta. Afortunadament podran amagar-se a la caseta de maons. Però com podran desfer-se del terrible llop?

 

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració