Tot el que necessites per anar al teatre

Els suplicants, conviure a Barcelona

Projecte interdisciplinari teorico pràctic sobre la visió de les creixents onades de refugiats a partir dels fragments de dos textos: Els suplicants de l’austríaca Elfriede Jelinek i La màscara de la mort vermella d’Edgar Allan Poe.

Els suplicants, conviure a Barcelona toca l’actual preocupació política de com ha d’actuar Europa, garant de democràcia i drets humans, amb relació a aquells que volen també formar-ne part però per a qui no s’ha previst diners. L’altre gran bloc temàtic és la nostàlgia cada vegada més gran que sent una generació hipermoderna, flexible i competent per retirar-se a la privacitat.

El treball vol, amb relació a noves pràctiques de narració literàries, desenvolupar perspectives estètiques i teòriques amb les quals el fenomen de les masses d’onades de refugiats es pugui traduir en imatges de dissolució del cos i la seva fusió en formes i models supraindividuals per d’aquesta manera tornar de manera nova sobre la qüestió de la identitat cultural, el propi i l’estrany i la necessitat de trobar dins el mar d’aclaparadors esdeveniments globals la “pròpia veu”.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Churchill, Zeller, Jelinek; un trident insòlit a la cartellera barcelonina

Churchill, Zeller, Jelinek; un trident insòlit a la cartellera barcelonina

26 novembre 2015

“Amb la crisi se segueix fent el mateix teatre que es feia abans, però sense diners. Enlloc d’aprofitar per fer una revolució creativa, s’ha apostat per fer tot el contrari: […]