Tot el que necessites per anar al teatre

Els guapos són els raros

Els guapos són els raros

Els guapos són els raros és la història del Toni, el Bernat i en Marcel. Una comèdia que ens parla de l’èxit i del fracàs, de l’ambició, de les cares de la fama, de com la televisió i els grans esdeveniments mediàtics ens han modificat i ens modifiquen, però també parla de la crueltat de la nostra societat jerarquitzada des del moment en que naixem. El nom que et posen els pares, el color dels cabells o la forma del teu nas poden decidir en quin sac et posen a l’escola: els “guays” o els “nerds”. Però per què és així?

Els nostres protagonistes són tres “nerds” farts d’humiliacions i de fracassos, i han decidit posar fi a la seva dissort i convertir-se en els “guays”. El dia de la graduació a l’institut s’acosta i han acceptat una juguesca per part dels actuals “guays”: aquell dia hauran de competir contra ells davant de tot l’institut fent una actuació.

No serà gens fàcil, ningú els recolza. Estan sols però disposats a fer qualsevol cosa per aconseguir el que ells consideren “la salvació”. Si guanyen viuran en pau, si perden seran uns “nerds” de per vida.

 

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Hoy he ido a ver esta obra y las entradas estaban agotadas. Eso ya es una buena señal, no??
  La verdad es que he disfrutado muchísimo!! Es una obra fresca y divertida en la que te sientes a ratos muy identificado con los pobres nerds. Ellos también merecen ser guays y poder ver como hacen realidad su sueño ha resultado ser muy divertido.
  Risas, risas y más risas.
  Muy impresionado con Ricard Farré al que le seguiré la pista sin duda en sus siguientes trabajos como actor. Me ha encantado!!
  El único pero por decir algo negativo es que el tramo final se hace demasiado pesado. Y después de tanta risa no me ha gustado salir del teatro con ese toquecito triste!!

  17/09/2013