Tot el que necessites per anar al teatre

Elisa M. Matallín: La rateta

Elisa M. Matallín: La rateta

La Rateta és un espectacle de titelles d’Elisa M. Matallín dirigit a infants a partir de 2 anys.

Sinopsi

La Rateta presumida cerca un amic especial entre tots els animals, a quin triarà? Al més net, al més ordenat, al qui millor menje o al més educat?
A través d’una rondalla i aprofitant l’empatia que els animals produeixen en els nens, es tracten temes com la neteja personal, la neteja i els modals en la taula.
A més, en aquesta versió de la Rateta presumida ens allunyem del final tradicional i proposem un final més alegre, destacant la igualtat de gènere.

ELISA M.MATALLÍN

Elisa M. Matallín va heretar del seu avi, mestre i titellaire, la seva afició per escoltar històries. Es va formar en Biblioteconomia, la qual cosa li va permetre conèixer els contes impresos i estudiar-los. Però el que veritablement la va convertir en narradora va ser contar per als seus fills i descobrir que les històries sempre s’han de contar amb amor.
Després de diverses immersions en el teatre amateur i universitari, Elisa va iniciar la seva marxa professional el 2001 amb la companyia de cafè-teatre Divalarias. En 2004, funda amb altres artistes la companyia Tamino Titiriteros. Ja en el 2009 comença un nou projecte amb part dels integrants de Tamino, l’empresa de gestió cultural Explicar-te, amb la qual posarà en marxa un projecte cultural que abasta des d’una companyia de titelles fins a una llibreria amb un petit teatre, així com la gestió dels tallers didàctics del Centre Cultural Bancaixa.

Elisa ha contat per teatres, festivals, biblioteques, llibreries i llocs d’allò més insospitats i estranys on mai t’imaginaries que es poguessin contar contes.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració