Tot el que necessites per anar al teatre

Elegantly Wasted

Elegantly Wasted

Elegantly Wasted és una opereta de teatre físic que narra escenes quotidianes d’una diva desesperadament desorientada. A través d’una posada en escena tragicòmica s’introdueix l’espectador en el marc visceral de les seves emocions ocultes.

És una oda a una societat narcisista que es basa en realitats falses, construïdes sota res. És un viatge a través de la ment d’una dona que es veu obligada a reconsiderar el seu destí. Aquesta criatura, ornament de si mateixa, ha estat restringida per les estructures d’una societat plàstica i banal, en la qual el valor i el preu del que posseïm i som, són el mateix.

L’espectacle gira al voltant d’aquest personatge i la seva passarel·la d’alta costura: un refugi de pors, de dubtes, de desequilibris i d’inseguretats. El buit de la perfecció superposada i molt fràgil enfronta una crisi quan els límits de la veritat es divideixen en temps i espai.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats

La Seca acull el “Born en dansa”

13 gener 2014

Dansa hipercontemporània al centre de Barcelona. El teatre del barri de la Rivera serà la casa d’un conjunt excepcional de quatre espectacles d’abast internacional, representatius de la irrupció de la […]