Tot el que necessites per anar al teatre

El origen del hielo. Tributo a Frozen

A partir de 12,00€
Comprar Entrades
El origen del hielo. Tributo a Frozen

La Companyia Onbeat presenta El Origen del Hielo. Tributo a Frozen.

Amb el seu estil interactiu amb el públic, la qualitat de les veus, l’espectacularitat de les coreografies, la posada en escena acurada i la fórmula de tribut on dos personatges fan de presentadors de les cançons, la diversió en família està garantida.

Sinopsi

El clima està afectant el planeta i la conseqüència més immediata és la desaparició del gel. Per intentar resoldre el problema, Blanca ha decidit investigar l’Origen del Gel i buscar algú que tingui prou poder per crear-lo. En la cerca descobreix un ninot de neu que li explica la història que avui és ja llegenda d’una princesa capaç de generar la neu; però serà al viatge cap al seu origen on podria trobar les claus del seu passat; i sobretot, les solucions per al futur.

Aquest viatge és ple d’aventures, perills, històries d’amor i sobretot de les cançons mítiques que homenatgen la saga d’animació més important de tots els temps, amb temes de les dues pel·lícules, i per primera vegada a Espanya, dels temes del musical de Broadway.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració