El dios del pop
Des de: 22 d'octubre de 2022
Fins: 23 d'octubre de 2022

El dios del pop

Estalvia't 5€! Entrades anticipades per a totes les funcions

El creador gallec Diego Anido ens convida al seu *Potlatch. A El dios del pop, ens mostra una autobiografia inventada. Ens regala una vida que a vegades s’assembla a la seva, però que no l’avergonyeix com la seva. Sense por de cremar la seva memòria. Només perquè l’adorem. Com a un déu del pop.

*Potlatch: Cerimònia festiva dels indis del Pacífic en el qual l’amfitrió busca el prestigi davant els seus convidats mostrant la seva riquesa, regalant-los les seves possessions més valuoses i destruint la resta, en un impuls irracional de malbaratament a canvi d’estatus.

Sinopsi

El dios del pop és una impressió. Com el que ens emportem quan coneixem a una persona. Què sabem d’ella? Què sabem d’ella que ella mateixa no sap? Ella té una altra impressió de si mateixa. Un relat format per fragments triats del seu passat. Necessita crear el relat. I no dubte a canviar el passat per a superar en el present la vergonya del que no li agrada de si mateixa. No té consciència que en realitat és un diamant. Un diamant enfonsat en els Pantans de la Tristesa. Brillant i lamentant-se. Pensant que la seva pròpia mandra li impedeix sortir. Però no és mandra. És el relat.

Durada:
Idioma:
Castellà
Gallec
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Informació pràctica
Teatre Tantarantana, Barcelona
Carrer Flors, 22, 08001, Ciutat Vella, Barcelona

Sales:
Baixos 22: 107 persones
Àtic 22: 40 persones

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit