Circo de los Horrores: El Origen

Circo de los Horrores: El Origen

Tot comença en una nit de tempesta sobre el cementiri dels horrors.

De lluny se sent acostar un tren, que s’aproxima, entre xiulets, vapor i el grinyolar dels seus frens.

D’aquest descendeix un singular passatger amb la seva maleta en mà. Sembla perplex i confós, i és que és evident que s’ha equivocat de parada seleccionada, ja que s’ha baixat just a l’entrada d’un antic cementiri que li gela la sang. Imatges de pedra, gàrgoles i làpides, udols de llops i crits estripats acaben per angoixar al nostre personatge que comença la seva interminable fugida perseguit per les mil i una bèsties del Circ dels Horrors que busquen convertir-lo en un d’ells.

Els números i el desgranar de molts personatges de malson inunden la pista perseguint a aquest mortal. El seu viatge no té retorn.

La por, la tensió i les visions esgarrifoses es fan intensos com si fos un dels relats d’Alan Poe o d’HP Lovecraft Stephen King (genis de la narrativa del terror que he utilitzat per a crear aquestes històries).

I és que no hi ha por més intens que aquell que no es veu però s’intueix, com així succeeix infinitat de vegades al Circ dels Horrors.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Suso Silva: «Cabaret Maldito es un lugar sin reglas, sin normas, sin tabúes y sin políticos»

Suso Silva: «Cabaret Maldito es un lugar sin reglas, sin normas, sin tabúes y sin políticos»

4 juliol 2018

Artista ganador en 2003 del Premio Nacional de Circo, Suso Silva interpreta, escribe, dirige y produce El Circo de los Horrores que, actualmente, presenta su último espectáculo: Cabaret Maldito. Se […]