Tot el que necessites per anar al teatre

El Aprendizaje

El Aprendizaje

A partir del conte homònim de J. L. Lagarce, l’obra El Aprendizaje neix de la trobada de tres artistes, Juan Carlos Lérida, Roberto Romei i Sila (Jordi Collet), i la seva cerca d’un punt de vista nou sobre la dansa, el teatre i el flamenc. Amb traducció de Cristina Genebat.

SINOPSI

Un home es desperta. A poc a poc torna a la consciència. Sent que està aquí i que avui comença la vida.

Retrobar-se des d’una memòria llunyana, lluitar per redescobrir el que s’havia convertit en simple costum, abandonar el que ja no serveix, aprofitar el que sabem i crear alguna cosa nou. Aprendre, desaprendre , reaprendre , per poder així arribar a ser homes més lliures i més feliços.

Aquest projecte neix de la trobada de tres artistes Juan Carlos Lérida, Roberto Romei i Sila (Jordi Collet), tres tècniques, tres sensibilitats que després d’anys de contactes i intercanvis han sentit el desig i l’exigència de posar en comú les seves experiències per trobar camins convergents on descobrir un punt de vista nou sobre la dansa, el teatre i el flamenc. Creant la possibilitat d’explicar una història sense fer-ho, mitjançant l’expressivitat del moviment i els paisatges de l’espai sonor.

Estrenat en Mercat de les Flors (Barcelona) al maig de 2012.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració