Tot el que necessites per anar al teatre

El Agitador Vórtex

Cris Blanco presenta El agitador Vórtex, un enginyós i divertit espectacle que barreja cinema i teatre, i els seus diferents gèneres.

Sinopsi

En un laboratori, un agitador de vòrtex serveix per agitar i barrejar substàncies. El que s’agita, sacseja i barreja aquí, però, són el cinema i el teatre, el thriller d’acció i la ciència-ficció, el musical i la comèdia més boja, misteris, crims, persecucions, paròdies i, fins i tot… un zombie!

El Agitador Vórtex és teatre interactiu, és performance, és una pel·lícula trepidant que es roda i s’emet en rigorós directe. Una proposta fresca, brillant i molt, molt enginyosa, que ret homenatge al cine i a l’escena.

 

CRIS BLANCO

Des de 2003 Cris Blanco realitza els seus propis projectes escènics  i treballa amb d’altres com la performance, música, teatre i cinema. La barreja de gèneres escènics, els trucs a la vista, canviar el significat dels signes i dels objectes, la ciència i la ficció tenen a veure amb el seu treball. Toca en les bandes de música the Elements i CALOR.

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Maribel

    Increiblement enginyós i sobretot molt molt divertit. Aneu que val la pena!!!!!

    11/10/2015
Articles relacionats
RBLS: un festival per “tancar l’abisme entre teatre i adolescents”.

RBLS: un festival per “tancar l’abisme entre teatre i adolescents”.

8 octubre 2018

– Redacció TeatreBarcelona De l’11 al 16 d’octubre, coincidint amb l’inici del curs escolar i amb el de la temporada teatral, RBLS Festival Teatre Jove celebrarà la seva segona edició amb l’objectiu […]