Tot el que necessites per anar al teatre

Edith Piaf! The Show

Edith Piaf! The Show

Un recorregut per la increïble vida i la carrera professional de l’Edith Piaf en el centenari del seu naixement: Edith Piaf! The Show. Un viatge musical, acompanyat per imatges i fotografies inèdites de l’artista francesa, per l’època de La vie en Rose. Una experiència audiovisual única protagonitzada per l’Anne Carrere en el paper d’Edith Piaf, una amant de les cançons clàssiques franceses, seleccionada al càsting per l’espectacle a París, i que captivarà al públic pel poder de la seva veu i el seu carisma natural.

Per preparar el seu paper l’Anne Carrere va conèixer al Germaine Ricord, amic i confident de l’Edith Piaf que va fer una gira amb ella durant 3 anys com a cantant de suport. El Germaine va quedar impressionat per la seva veu, tan semblant a la de la seva estimada amiga Edith Piaf.

ANNE CARRERE: L’esperit de Piaf!

Anne Carrere (1985, Toulon. França) arriba a Barcelona acompanyada de quatre músics per posar-se a la pell d’Edith Piaf, després de que la seva veu i carisma captivessin Gil Marsalla, productor de Piaf! The Show. El seu talent es veu corroborat per Germaine Ricord, amiga i confident d’Edith Piaf, que assenyala la semblança entre totes dues cantants. Amb estudis de teoria musical, flauta i piano, als 12 anys va començar a donar classes de veu amb Daniel Bastian i formació teatral amb Didier Biosca. Combina una rigorosa formació artística amb els seus estudis fins que obté una llicenciatura literària. Després munta la seva primera banda i arrenca la seva carrera damunt dels escenaris, fins a arribar, amb la seva capacitat creativa i una veu que calca la de Piaf, a aquest espectacle inoblidable.

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Moltes gràcies pel regal q m’heu fet! Un regal d vitamines per l’ànima! Ha estat un espectacle preciós!! Molt bona veu!

    14/06/2015
  • Encara no l’he vist, estic intentant entra en el sorteig d’entrades quan pugui enviar una de les canços que m’agradent. Això tambè l’hi he dit al Sr. Jordi Iglesieas Bosch i s’ho ha agafat malament. Ho sento molt.

    08/06/2015
Articles relacionats
‘EDITH PIAF! The Show’ homenatja el centenari de la cantant

‘EDITH PIAF! The Show’ homenatja el centenari de la cantant

11 juny 2015

El Teatre Tívoli homenatja a la cantant francesa Edith Piaf, coincidint amb el centenari del seu aniversari, amb EDIT PIAF! The Show. L’espectacle concert repassa la vida i la carrera de la […]