Tot el que necessites per anar al teatre

Drac Pack

Drac Pack

Desitjar no és un pecat, és mentida. Però per brillar eternament hauràs de triar entre la llum dels focus o la llum del sol…Perquè cap somni és gratuït.

Drac Pack és un viatge teatral i musical amb aroma al Hollywood dels anys 50 “dolçament fosc, amb molt de dolor, amb molta ànima, amb molts somriures i sobretot amb molt de jazz i swing” que ens parla de “El preu que has de pagar per veure complir els teus somnis”.

Amb un repartiment format per Najwa Nimri, Alba Flores, Kimberley Tell, Anna Castillo i dos músics en directe, Gonzalo Maestre i Marcos Sánchez.

Drac Pack atreveix-te a somiar, encara que cap somni és gratuït quan es fa realitat.

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Raquel Velázquez Velázquez

    Entretenido espectáculo en clave performance con el que se cuenta una historia a través, principalmente, de canciones recuperadas de los legendarios Rat Pack, y se reflexiona (muy sucintamente) sobre el tiempo que nos devora. En realidad, la línea argumental es mínima y, sabiéndolo, la fuerza se pone en los números que las cuatro integrantes del elenco van alternando sobre el escenario. Destacan la siempre maravillosa Najwa Nimri, y en ocasiones, Alba Flores y Kimberly Tell.
    A pesar de que el espectador no puede pasar por alto casi en ningún momento que la única cantante profesional es Najwa Nimri, pasará una tarde divertida viendo una propuesta distinta.

    08/05/2017
Articles relacionats
Nawja Nimri: “Les coses no han canviat tant des de l’època dels Rat Pack, per desgràcia”

Nawja Nimri: “Les coses no han canviat tant des de l’època dels Rat Pack, per desgràcia”

26 abril 2017

La cantautora i actriu Nawja Nimri, ha guanyat diversos premis, al llarg de la seva carrera, com ara dos Ondas o la Biznaga de Plata del Festival de Màlaga de Cinema Espanyol […]