Tot el que necessites per anar al teatre

Don Quixot

Don Quixot

La Compañía Nacional de Danza presenta Don Quixot amb una relectura actual i personal d’un dels grans ballets clàssics

La Compañía Nacional de Danza torna al Liceu per oferir un dels clàssics del segle XIX, el Don Quixot de Ludwig Minkus coreografiat per José Carlos Martínez, director actual de la CND. Estrenat al Teatro de la Zarzuela de Madrid el 2015, l’espectacle ha recorregut una bona part del territori espanyol i ha estat aplaudit pel públic i la crítica dins i fora d’Espanya. Sense renunciar al tarannà clàssic inherent a la peça original de Marius Petipa, Martínez fa picades d’ullet d’una contemporaneïtat evident en el seu plantejament coreogràfic, per mantenir viva la modernitat del ballet original, una lectura molt personal de l’immortal hidalgo de la Mancha.

Video

Valoració espectadors
 • Divendres vaig tenir la sort de gaudir d’aquest magnífic espectacle. Impresionant!!!!

  17/09/2018
 • Un gran espectáculo !!

  16/09/2018
 • Ahir vam assistir al Liceu a l’estrena d’aquest espectacle tot i que l’any 2016 ja es va poder veure una representació a l’Auditori de Sant Cugat. La Compañía Nacional de Danza (CDN) sota la direcció artística de José Carlos Martínez ens porta aquest espectacle de ballet clàssic en tres actes basat en alguns episodis de “Don Quixot de la Manxa”, especialment aquells centrats en les noces de Camacho i els amors de Quiteria i Basilio. Atès que el ballet clàssic no és el meu fort no entraré en valoracions de la qualitat tècnica dels ballarins encara que d’acord amb la resposta del públic amb bravos i interminables aplaudiments entenc que va ser extraordinària, i a mi visualment em va semblar magnífica i em va agradar moltíssim . La música de Ludwig Minkus molt alegre i festiva fantàsticament interpretada per l’Orquestra del G.T, del Liceu dirigida per Óliver Dìaz. Una acurada escenografia adient amb el tema que tractava i un espectacular, variat i colorit vestuari. Ho vaig passar molt i molt bé, es pot veure fins diumenge i considero que per als amants del ballet clàssic és un imprescindible.

  15/09/2018
 • Fuimos a ver la presentación del espectáculo y solo puedo decir un palabra “impresionante”, la verdad es que la puesta en escena del escenario de Liceo sensacional, los los artistas soberbios la puesta en escena perfecta y como no la orquesta brutal, es un espectáculos que en tres actos que dura es apasionante, he visto muchos espectáculos de danza, pero lo he encontrado diferente y muy bonito, sin desmerecer otros, por lo lo recomiendo, merece la pena, se juntan muchas cosas en el mismo, cultura, diversión, colorido, en fin hay que ir a verlo
  Miguel Angel Colon

  15/09/2018
 • Hem anat avui i estem encantants, és molt maco i entretingut.És un ballet en 3 actes però passa el temps volant. Molt recomenable.

  15/09/2018