Tot el que necessites per anar al teatre

Disney on Ice: Conquista tus sueños

Disney on Ice: Conquista tus sueños

No et perdis Disney On Ice, Conquista tus sueños i uneix-te a les Princeses Disney en un món ple d’aventura i emoció. Descobreix amb les princeses Disney que el veritable amor és la màgia més gran de totes. Un espectacle increïble de patinatge sobre gel!

Sinopsi

Entra en un món on l’aventura t’espera i el coratge marca el camí a Disney On Ice – Conquista tus sueños. Per primera vegada a Europa i sobre gel, uneix-te a la intrèpida Vaiana i al més gran semidéu que hagi existit, Maui, en un viatge ple d’acció per tornar el cor robat de et Fiti. Deixa’t anar els cabells i acompanya Rapunzel en la seva recerca de les llums flotants. Viatja a la muntanyosa Arendelle amb Anna, Elsa i Olaf i reviu el relat sobre amor fraternal que va salvar a tot un regne. Descobreix la força, la valentia i la bondat que, generació rere generació, ens han inspirat amb Jasmine, Ariel, Aurora, Bella i la Ventafocs. A més, gaudeix abans de l’espectacle de la festa amb motiu de la celebració especial en honor al 90 aniversari de Mickey Mouse. Salts de vertigen, atrevides acrobàcies, 1 patinatge impressionant i els nostres adorables amics de Disney fan Disney On Ice – Conquista tus sueños sigui una experiència que la teva família mai oblidarà.

Informació important

 • Les cadires pista estan totes al mateix nivell.
 • Els nens nascuts després l’1 de gener de 2017 no necessiten pagar entrada però tampoc podran ocupar un seient.
 • Obertura de portes aproximadament una hora abans de l’inici de l’espectacle.
 • Aquest espectacle disposa de consignes gratuïtes per a carrets de nadons, ja que no poden accedir a la zona de seients.
 • Mobilitat reduïda: hi ha habilitades zones destinades a persones que posseeixin algun tipus de mobilitat reduïda. Aquestes zones tenen un preu diferent (depenent del recinte en cada ciutat) i únicament poden accedir la persona amb mobilitat reduïda i un acompanyant. Recorda que no pots adquirir entrades de mobilitat reduïda si no tens problemes de mobilitat.
 • Menors d’edat: Els menors de 16 anys no poden accedir al recinte sense un adult responsable. Els menors compresos d’entre 16 i 18 anys, hauran d’acudir amb una autorització signada pel seu Pare / Mare o Tutor a càrrec, d’acord poden assistir sols. En cas de no complir amb el que s’ha esmentat, l’organització es reserva el dret a denegar l’entrada al recinte.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
 • Olga

  90 anys

  24/02/2019
 • Olga

  90 años fa en Mickie

  24/02/2019