Tot el que necessites per anar al teatre

...Disc!!! La deesa del Trap matarà la industria del...

...Disc!!! La deesa del Trap matarà la industria del...

... Disc !!! La deesa del trap matarà la industria del… és una pel·lícula teatral escrita i dirigida per Isaki Lacuesta sobre com cada generació crea el seu propi esperit de subversió, expressivitat i poesia. Sobre com les indústries del disc i de la moda busquen captar aquest esperit per tal de convertir-lo en tendència, en solvència comercial.

La tradició del Hip Hop (Trap inclòs) ha estat extremadament perceptiva a aquesta tensió “lluita-contra-el-sistema / fagocitació comercial acceptada o no” i l’ha convertit en un tema recurrent de les seves lletres, de la seva estètica i gairebé de la seva filosofia vital.

Sinopsi

A l’escenari del teatre: la coneguda i jove cantant de trap Zowi es troba cara a cara amb un actor de cinema. La primera interpreta un personatge molt semblant a si mateixa. Poetessa, anarquista, i presumpta drogodependent, hipersensible, talentosa i carismàtica. L’actor interpreta un productor musical de la vella escola, un alter ego de Phil Spector. La trobada és un assaig per al rodatge d’un film on el director entra en escena i recondueix els actors amb instruccions, correccions i suggeriments. De tant en tant, el director projecta vídeos perquè els actors puguin visualitzar amb exemples el que busquen.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració