Tot el que necessites per anar al teatre

Dimarts màgics: Bizarro

Un dimarts de cada mes, l’Escenari Joan Brossa celebra els seus Dimarts màgics, que seran protagonitzats per un mag de prestigi internacional que presentarà els seus millors trucs de màgia.

La màgia excèntrica actual té nom propi de les mans de Bizarro. Tot un fenomen televisiu en EUA i amb aparicions freqüents a Las Vegas.

Bizzaro ha actuat de costa a costa i va aparèixer en FOX, NBC, The Talent de l’Amèrica i les convencions extremes del canal de viatges. És intèrpret habitual al famós Magic Castle d’Hollywood, CA.

Un espectacle de Bizzaro és tan diferent com sembla. Usant diversos tipus de música i crea una imatge única de comèdia visual que combina un estil neo-vaudeville amb antigues pel·lícules silencioses.

També crea màgia original que es ven a tot el món. Les seves creacions s’han vist fins i tot en programes de televisió com Ellen, The Late, Late Show i Wizard Wars on Syfy. Està especialitzat en la fabricació de màgia per a altres artistes (incloent David Copperfield i Gallagher) i és un director i professor creatiu.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració