Tot el que necessites per anar al teatre

Dibuixa'm una casa

Dibuixa'm una casa

Dibuixa’m una casa és un espectacle per a dos espectadors, un conte poètic itinerant per a dues persones que parla de la felicitat, la pèrdua i la reconstrucción d’un mateix a través d’un recorregut sensorial per la ciutat.

Explica la història de la pèrdua d’allò més estimat, de perdre’s un mateix i de la recerca per trobar-se de nou, i ho fa amb un viatge on es comparteix “el secret més amagat”: el secret d’una casa i la seva transformació.

La casa actua com un símbol universal i al mateix temps proper, amb què tothom d’una o altra manera, s’identifica. Mitjançant el joc s’obre una invitació a explorar la pregunta “i tu, quina casa ets?” Durant l’experiència es passa de ser lector o oient del conte a viure’l en primera persona, com a protagonista, emprenent un viatge propi.

Horaris: 4 passis diaris per a dues persones:

  • 10.30h
  • 11.30h
  • 12.30h
  • 13.30h

A cada hora es farà l’espectacle per a dos espectadors. Un cop reserveu, us indicarem l’hora adjudicada. Si teniu alguna preferència indiqueu-ho a la reserva juntament amb el cognom.

Important: per les característiques de l’experiència, necessitem que les reserves es confirmin amb una antelació mínima de 6 dies respecte a la data de l’espectacle.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració