Tot el que necessites per anar al teatre

Denarius World

Denarius World

A Denarius World la companyia PuntMoc mostra sis històries paral·leles explicades pels tres germans que interpreten a més de 80 personatges.

Seu, no t’estressis, tranquil, no marxis… deixa’t endur cap al món imaginari sense paraules de PuntMoc, després ho entendràs. L’aprenentatge arriba després de l’experiència.

Sinopsi

El Món Denarius és aparentment senzill i alegre. Tot és veloç, instantani i eficient. Té una forma rodona perfecte… igual que una moneda. Exactament igual que una moneda quan giravolta com una baldufa… i aleshores descobrim les dues cares.

Denarius fou el nom d’una moneda romana de plata que es va convertir en la base del nou sistema monetari. Frenèticament i sense pietat, es van obrir pas en una societat disposada a ser abatuda i conquistada, per acabar convertint-se en l’actual “Societat capitalista del benestar”.

Aquesta realitat, a vegades massa injusta i que dia a dia tolerem amb total naturalitat, és la que PuntMoc escenifica a través de l’humor absurd i amb un to descarat i divertit, i amb una innocència que ho converteix tot plegat en un delirant joc corporal.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració