Tot el que necessites per anar al teatre

Daniel Hellmann: Full service

Daniel Hellmann: Full service

Daniel Hellmann està preparat per proporcionar qualsevol servei als espectadors a Full Service

Qualsevol cosa passa. Qualsevol desig, qualsevol anhel, qualsevol fantasia pot fer-se realitat – sempre que l’intèrpret i el participant arribin a un acord sobre les condicions i el preu. Els seus serveis exemplars poden incloure: “Et faré un sandwich“, “Et faré una mamada“, “Ballo el cigne moribund“ o “Et faré sentir estimat“.

Full Service posa la matriu capitalista de la negociació en pantalla completa: desig i compliment, els recursos personals i la seva explotació s’exploren al màxim. El servei de l’intèrpret no té límits. És amistós amb els clients, acomodant-los i sempre intentant aconseguir un acord. Aquell que s’atreveixi, passarà per l’experiència del compliment dels seus desitjos més profunds – siguin plaents o perturbadors. Fins a on arribaran l’intèrpret i els participants? Quin mecanisme controla la seva relació? I qui s’atreveix a marcar les regles de negociació?

Després de més de 30 performances a Suïssa, Europa i els Estats Units, un total de prop de 500 serveis prestats i un ingrés total de més de 6.000€, Daniel Hellmann presentarà el seu treball per primera vegada a Espanya.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració