Tot el que necessites per anar al teatre

Dancing Vivaldi

A partir de 20,00€
Comprar Entrades
Dancing Vivaldi

Dancing Vivaldi un espectacle de dansa multidisciplinar, un viatge pel barroc a través de la dansa contemporània. La música barroca és, sens dubte, una de les que connecta millor amb la societat actual i als gustos de les músiques del segle XXI.

Sinopsi

Dancing Vivaldi és un espectacle de dansa a càrrec de PAR en Dansa, el Programa d’Alt Rendiment per a joves ballarins professional impulsat pel Factoria Cultural de Terrassa que dirigeix Rodolfo Castellano, reconegut com a ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba. El muntatge, que compta amb la música en directe de l’Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels i el cor de l’Orfeó Lleidatà dirigit per Pedro Pardo, coreografia algunes de les peces més importants del barroc, com el Concert nº3 de Brandenburg de J.S. Bach, la Suite Abdelazer de H. Purcell i el Gloria RV589 en re major per a cor, solistes i orquestra d’A. Vivaldi.

Gira organitzada en col·laboració amb la Factoria Cultural de Terrassa, L’Atlàntida de Vic, La Llotja de Lleida, Els Costals de Castellbisbal, el Teatre-Auditori Sant Cugat i el Kursaal de Manresa


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració