Troposfera.xyz: Dame du Cirque

A partir de 16,00€
Comprar Entrades

La Dame du Cirque és una via d’escalada en gel que es troba a Gavarnie, França. Pau Escalé, un entusiasta alpinista i amant del gel, va morir pujant aquesta ruta. L’entusiasme del Pau i les reflexions dels escaladors que van intentar rescatar Iñaki Ochoa de Olza quan va tenir problemes per intentar arribar al cim de l’Annapurna van ser espurnes per crear un espectacle sobre l’alpinisme i la filosofia que involucra la vida de muntanya.

troposfera.xyz és un projecte artístic que analitza el món des de la mirada d’un malabarista, apreciant els petits detalls i el perquè dels fenòmens que ens envolten.

“Passem el temps movent partícules que estan disperses en l’espai, i això ens fa feliços, contemplem tant a escala macroscòpica com microscòpica constatant que no som res més que una acumulació de matèria i idees, i que la cobdícia de ser ha anat erosionant el planeta. Agraïm poder dedicar el nostre temps a fer coses que ens omplen, i per conseqüència donem les gràcies a tota la gent que ens ha recolzat en la nostra existència. Només afegir que estem plenament interessats en la composició i representació d’espectacles, i que la investigació artística és un dels pilars del nostre treball”. Dídac Gilabert

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Circ d’Ara Mateix: el circ per descobrir

Circ d’Ara Mateix: el circ per descobrir

Fa 6 dies

El moviment del cos en el circ és com les lletres en la literatura o les notes en la música. Hi ha un camp obert per explorar que només depèn […]