Tot el que necessites per anar al teatre

Cry Babies

Cry Babies és una ficció en clau de fals documental que aborda la relació entre l’educació, la societat i la violència.

Audiovisual, maquetes, pop, coreos d’estar per casa… Cry Babies és una proposta inconformista i estimulant, una tragicomèdia crítica i irònica. A estones paròdica, a estones terrible. Aquest és el segell de The Followers, una companyia de dones joves que se salten les normes per crear espectacles radicalment contemporanis i valents.

Sinopsi

En un món ultrainfantilitzat i edulcorat (personatges de dibuixos, cançons infantils, Mr. Wonderful…) i, alhora superdigital i subjecte al control (reconeixement facial, càmeres, xarxes socials…), algú se surt de la norma: una adolescent protagonitza un episodi de violència al seu institut. Què la condueix a aquest extrem? Quin nivell de responsabilitat tenen la família, el centre educatiu, la tecnologia, els mitjans de comunicació, el polític que retalla en educació, la societat o ella mateixa?


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Diversitat sexual, gènere, transgressió i xarxes socials per apropar els joves al teatre

Diversitat sexual, gènere, transgressió i xarxes socials per apropar els joves al teatre

6 octubre 2021

RBLS Festival Teatre Jove celebrarà del 2 al 6 de novembre la seva cinquena edició amb la voluntat de seguir acostant les arts escèniques a joves i adolescents de 13 a 20 anys. Enguany el festival amplia […]