Tot el que necessites per anar al teatre

Criatura

Criatura és poesia, un món poètic que ens evoca la vida, l’amor, la mort, el misteri… mitjançant els cossos i les paraules que es mouen en ordre i desordre en un espai buit.

L’espectacle furga en el ser humà infinit, i també al ser humà de peu, aquell que neix, creix, envelleix i mor. Tan simple i tan gran a la vegada quan un es deté a mirar-l’ho.

SINOPSI

Dos actors-ballarins a un escenari desert: un home i una dona, l’home i la dona, la mare i el fill, els amants, el llop i la lleona, una vida que acaba, una altra que comença, tot es barreja sense cronologia, però cantant-li a la vida i al seu misteri, entregats a allò que no sabem amb poesía i devoció.

ELS CREADORS

Consuelo Trujillo és actriu i directora de teatre, mestra d’actors i investigadora dels processos artístics aplicats a la interpretació, l’educació i el desenvolupament humà. L’any 2009 va crear CriaturaldelArte, pel desenvolupament de projectes de creació i investigació d’un llenguatge artístic propi.

Borja Maestre, format en Art Dramàtic a l’Estudi Corazza, ha participat en nombrosos projectes teatrals sota la direcció de J.J.Alonso Millan, Mónica i Luis Gª Ferreras, Paco Montes o Julián Fuentes Retai de cinema amb N. Ramos Del Val, J. López Linares i A. Aguirre.

Andrés Waksman és actor, ballarí, coreògraf i director de llarga trajectòria a América i Espanya. Des de 2003 dirigeix el seu propi espai a Barcelona, ALASArtes en movimiento.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració