Tot el que necessites per anar al teatre

C%RC

El projecte C%RC són quatre artistes, sota la direcció de Jorge Albuerne, que han investigat i experimentat junts per a preparar aquest tastet de circ contemporani.
Més que un espectacle, C%RC és un laboratori que s’ha realitzat amb el suport de la Central del Circ, espai de creació i entrenament de Barcelona, i de l’Antic Teatre. Ambdós espais s’han associat enguany per a permetre una major visibilitat de la creació contemporània de circ a Barcelona.

Amb l’objectiu comú de fomentar una dolça revolució estiuenca escènica, l’Antic Teatre i La Central del Circ s’associen per fer possible el cicle C%RC. C%RC serà una col·lecció de quatre nits seductores, suggestives, estiuencament flipants. Si paraules com innovador, tendència, emergent, creació contemporània, nous llenguatges, tecnologies aplicades a l’escena, arts del moviment i noves dramatúrgies ja et sonen antigues, et fan venir ganes de suar i necessites alguna cosa més salvatge per sortir d’aquests anticlímax, no t’ho pensis, vine a C%RC

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració