Tot el que necessites per anar al teatre

El conde de Torrefiel: M.C. Las historias naturales

El conde de Torrefiel: M.C. Las historias naturales

M.C.  és el nou procés creatiu d’El Conde de Torrefiel. Al llarg d’un any M.C. ens permet exposar embrions d’idees que busquen un terreny fèrtil per materialitzar-se en una peça escènica. Anteriorment ja s’han realitzat tres M.C. a Atenes, Madrid i Barcelona, i ara al SÂLMON<.

Aquesta última entrega es basa en l’articulació d’escenes instal·latives de caràcter monumental creades per objectes i atmosferes que es complementen amb moviments sonors concrets. Imatges i paraules són eines estructurals per descodificar, reconèixer i ordenar el món que ens envolta. Aquest diagnòstic subjectiu de la realitat radica en la matriu d’aquesta peça per al SÂLMON<, que pretén perfilar en escena l’enigma que amaga la dificultat de trobar un punt de vista únic i comú del món que ens envolta.

El conde de Torrefiel està encapçalat per Tanya Beyeler i Pablo Gisbert però la concepció del treball és, en amplis aspectes, col·laborativa. Fem peces escèniques la qualificació de les quals es dilueix entre la literatura, les arts plàstiques i la coreografia per acabar en la grapejada categoria de la multidisciplinariedad. Encara que des de fa anys ens autodefinim com a teatre estrany. Treballem l’escena des del més immediat present històric, portant a la representació poètica aquests aspectes que conformen les incògnites propostes per aquest segle XXI.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El SÂLMON< es troba davant del que vindrà

El SÂLMON< es troba davant del que vindrà

31 gener 2018

El propòsit del festival SÂLMON< és l’escolta d’allò que succeeix a l’actualitat. “A totes se’ns fa evident que les condiciones han canviat. L’escenari és un altre i el paisatge ha començat a desdibuixar-se […]