Tot el que necessites per anar al teatre

Complicitats

Complicitats

Complicitats dona nom a una sessió de quatre peces de dansa  contemporània amb llenguatges molt diferents, singulars. Quatre visions divergents sobre la dansa. Quatre companyies que han teixit una connexió especial.

Deal
Cia. Mutuo

Deal presenta una situació en la qual la simbiosi animal i els rituals dancístics dels insectes mostren com una espècie interactua, sobreviu o mor en una situació concreta.
Aquesta peça exposa a dos individus ambigus, sense faccions, dos éssers que es troben casualment en aquest punt de l’espai i procedeixen a interactuar a la recerca d’un pacte o enfrontament. Es relacionen sense saber si moriran, es devoraran o seran part d’una simbiosi natural.

Els moviments i interaccions entre els individus enllacen les diferents relacions simbiòtiques dels éssers vius, les danses i els rituals.

Fitxa artística:
Direcció, coreografia i interpretació: Mutuo (Joel Mesa Gutiérrez i Carlos Roncero Montes)
Intèrprets: Joel Mesa Gutiérrez y Carlos Roncero Montes
Música: Mutuo
Il·luminació: Mutuo
So: Mutuo

Schwanengesang
de Javier G. Arozena

El ballarí Javier Arozena busca el seu llenguatge en aquest solo de dansa contemporània en el qual aborda altres maneres d’estar i habitar territoris de l’imaginari personal, paisatges entregats que ofereixen la llibertat de mirar-los a través d’un cos que balla. El resultat és un moviment singular, serpentí i virtuós.

Fitxa artística:
Creació i interpretació: Javier Arozena / Vestuari: Gino Senesi /
Il·luminació: Martín Chediack

Less
de Thomas Noone & Alba Barral

Less és una investigació, un duet construït sota estrictes restriccions que busca la màxima expressió. Un diàleg aparentment truncat entre els artistes que reflcteix els seus conflctius intents de comunicació en la vida real, en què
les intencions s’oposen a les accions i la concòrdia implica desacord. Malgrat tot, la peça és l’únic camí possible cap a l’equilibri.

Fitxa artística:
Coreograf: Thomas Noone / Interpretació: Alba Barral i Thomas Noone / Música: Jim Pinchen / Il·luminació: Jimmy Strom /
Vestuari: Marc Udina / Producció: Sara Esteller / Amb el suport del
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

CARRETERÍA
Cia. Tangen|Benzal

Ole Kristian Tangen i Jesús Benzal utilitzen els seus cossos com a mitjans de transport. Transporten els seus pensaments en moviment. Mouen una idea d’una relació entre dues persones, oposades en alguns moments i que en uns altres s’atreuen. Les persones s’exposen a forces oposades, creant així una tensió existent en un duo en el qual el material indica quan, com i qui impulsa la situació.

Les accions creen la tensió; tirar o no tirar, pretendre o no pretendre, anhelar o no anhelar.

Fitxa artística:
Direcció i coreografia: Tangen|Benzal
Interpretació: Jesús Benzal i Reginald Lefebvre
Música: Ben Frost – PAN SONIC – Vivaldi

 


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració