Tot el que necessites per anar al teatre

Club Venus

A partir de 13,00€
Comprar Entrades
Club Venus

Descompte de 6 € per a compres en línia, fins al 09/02.

David Borotau parla de prostitució a Club Venus. L’espectacle és una oportunitat per fer visible la situació d’algunes prostitutes que viuen al nostre país, la labor social de les organitzacions que les escolten, i reflexiona sobre què fer perquè la situació de moltes dones deixi de ser injusta.

Sinopsi

La Daniela, una noia romanesa, arriba a Espanya enganyada per una màfia i es veu obligada a prostituir-se i viure en un club. El proxeneta li fa la vida impossible i per escapar del dolor i la realitat, la Daniela pensa en el seu amor d’adolescència. Al club hi coneix a l’Anita, amb qui emprendrà un camí cap a la maduresa, amb qui parlarà d’una manera molt honesta i amb qui compartirà l’alegria i el dolor. Veurem a la Daniela que arriba al Club Venus, la que descendeix als inferns en una espiral de degradació física i psíquica, on les drogues i la violència prenen partit, i la que se sent obligada a apoderar-se i escapar per sobreviure. Sobreviure en una societat on tot pot ser objecte de comerç i on hi ha un gran nombre de dones que viuen situacions injustes.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
11 propostes per veure als Teatres de Proximitat de Barcelona

11 propostes per veure als Teatres de Proximitat de Barcelona

19 gener 2022

Els onze espais escènics que conformen la xarxa de Teatres de Proximitat ‘On el teatre batega’ han presentat les obres que protagonitzaran la cartellera durant aquesta recta final de la […]