Tot el que necessites per anar al teatre

Circula! Tren de creació i formació en dansa

Circula! Tren de creació i formació en dansa

L’APDC, en el marc de la iniciatva Circula! Tren de creació i formació en dansa, proposa un programa doble de dansa contemporània:

Dulces Bestias de la Cia. Nómada
Proposta canària seleccionada per l’APdC
Durada: 55 min

Bailes de histéricas de Carmen Muñoz
Proposta catalana seleccionada per al PAD
Durada: 20 min

Circula! va néixer el 2015 com una necessitat per les mancances actuals de la polítiques culturals en matèria de Dansa i pretén establir xarxes de col·laboració que permetin i fomentin l’exhibició dels treballs d’aquesta disciplina en altres ciutats. Una xarxa de cooperació i intercanvi artístic que trenqui les barreres geogràfiques i que ofereixi una projecció als nostres creadors perquè els seus espectacles tinguin més visibilitat i mobilitat en un context territorial més ampli.

Actualment està liderada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid (APDCM), l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV) , l’Associació de Professionals de la Dansa del País Basc (Adde), l’Associació Andalusa de Professionals de la Dansa (PAD), l’Associació de Professionals de Dansa d’Astúries (APDA) i l’Associació d’Artistes del Moviment de les Illes Canàries (Pie de Base).


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració