Tot el que necessites per anar al teatre

Circo de los Horrores: Manicomio

Circo de los Horrores: Manicomio

El Manicomio del Circo de los Horrores és un espai sinistre i d’alt risc en el qual conviuen excèntrics i resignats mortals, amb perillosos assassins que esperen el fatal desenllaç a la cadira elèctrica, el punt de no retorn. Tots ells conformen una curiosa família d’alienats.

Dues intenses hores, en les quals terribles acròbates, excèntrics malabaristes, inestables infermeres sexis, il·lusionistes tocats de l’ala, entumits trapezistes, monologuistes amb alteracions de la realitat, pallassos degenerats, somnàmbules penjades i equilibristes exhibicionistes arrossegaran el públic a través de l’inquietant món de la bogeria.

No es permet l’entrada a menors de 13 anys. 

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Hacía muchísimo tiempo que no disfrutaba tanto del circo. Pero claro… no se trata de un circo cualquiera. En esta ocasión nos adentramos en un manicomio: El manicomio de los horrores!!
  Allí dentro estaremos rodeado de locos, de gente tarada que nos harán disfrutar de su humor loco, de sus excentricidades, de sus bailes, de sus acrobacias, de su humor negro…
  En resumen… no os lo podéis perder. A mi me ha encantado y me he reído como nunca. Esta gente son muy grandes.

  07/11/2013
 • Pili Ferrer Muñoz

  És genial, ma mare i jo ens ho vam passar molt, molt bé. Avís a navegants: No és un espectacle adient per nens petits, és un circ per adults!

  20/10/2013