Tot el que necessites per anar al teatre

Cielo TV

David G.Torres i Marc Caellas presenten l’espectacle-performance Cielo TV, produït pel Festival Loop de Barcelona, que es basa en una reconstrucció del Nova York artístic dels anys 80.

Cielo TV pren com a punt de partida algun dels paisatges del llibre Cell (David G. Torres). Bàsicament la recreació de l’ambient artístic i musical dels anys vuitanta a Nova York.

Un moment carregat de nostàlgia, que s’identifica amb l’aparició d’una escena basada en el do-it-yourself punk, l’estela de Warhol i la seva influència en l’art, les festes, els programes de televisió lliures com PartyTV, els clubs nocturns …

La Nova York dels vuitanta és una època mitificada com un espai creatiu i lliure. La proposta escènica insisteix en aquesta mitificació, reconstruint una època no viscuda i idealitzada com a espai de llibertat. La intenció de reconstruir un context implica la posada en marxa d’una nostàlgia aliena o d’una experiència vicària, és a dir, recordar com a propi alguna cosa no viscuda o tenir experiències que han tingut altres. Així, Cielo TV, a més de recollir algunes estratègies actuals sobre la no creativitat, la citació i el collage, implica una reflexió sobre el medi teatral com un lloc en el qual experimentar a través d’altres vides, èpoques i espais.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
La Seca Espai Brossa esdevé Escenari Joan Brossa

La Seca Espai Brossa esdevé Escenari Joan Brossa

5 setembre 2018

A partir d’aquesta temporada, La Seca Espai Brossa es transforma en l’Escenari Joan Brossa, segons han explicat els seus responsables en la roda de premsa de la presentació de la […]