Cecilia Colacrai: R.A.V.E.
A partir de 12,00€
Comprar Entrades
Des de: 7 d'octubre de 2022
Fins: 9 d'octubre de 2022

Cecilia Colacrai: R.A.V.E.

A R.A.V.E. (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination) la ballarina i coreògrafa Cecilia Colacrai porta el seu cos al límit i el sotmet a una constant transformació amb la voluntat de parlar sobre la finitud i els esdevenirs de la nostra espècie.

Sinopsi

Una dona sola a l’escenari intenta indagar, a través del gest, el nostre instint de preservació. A partir d’una intensa relació amb la vibració sonora, evoca la seva vessant més primitiva per desplegar diferents estats físics, amb els quals demostra una plasticitat extraordinària i una gran capacitat de resistir.

La ballarina, coreògrafa i docent Cecilia Colacrai investiga diferents aspectes de la dansa des de l’any 1997. Membre del Col·lectiu Big Bouncers i del Group LaBolsa, també col·labora amb el coreògraf João Lima. El 2005 crea la seva primera peça en solitari, Sola?. Ha treballat amb artistes com Thomas Hauert, Joan Català, Jorge Albuerne, Emmanuel Grivet, Toni Mira – Nats Nus, Montse Colomé, Alexis Eupierre, Sebastià García Ferro, Gabriela Barberio i cia Gabriela Solini, entre d’altres. Forma part de l’equip docent de l’Institut del Teatre de Barcelona (CSD), de l’escola de teatre físic Moveo i del projecte SUDANSA.

Durada:
Fotos i vídeos
Informació pràctica
Mercat de les Flors, Barcelona
Carrer Lleida, 59, 8004, Sants-Montjuïc, Barcelona

Sales:
Sala Maria Aurelia Capmany: 436 persones
Sala Ovidi Montllor: 320 persones
Sala Pina Bausch: 100 persones
Sala Sebastià Gasch: 80 persones
El Graner
Altres espais

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit