Tot el que necessites per anar al teatre

Carencias

Carencias

Carencias es un espectacle de dansa contemporània i interpretació de la companyia Eyan Dance Company. Té un gran  missatge i crítica social darrere de cada moviment i sospir. Un camí emocional en el qual reflexiona sobre les manques de valors que presenta la nostra societat actual.

En el transcurs de l’obra ens apropem al masclisme, el racisme i l’homofòbia, a més de veure com els rols de gènere i capitalisme poden influir de manera indirecta i negativa sobre una figura tan innocent i vulnerable com pot ser una nena, que representa el fil conductor de l’obra. L’espectacle compta amb molta dansa i interpretació i destaca per la dificultat coreogràfica i la seva potència emotiva.

Carencias et permet analitzar alguns dels problemes que actualment hi ha en el nostre món i com afecten negativament la personalitat d’una persona, i com això genera un conflicte que pot desenvolupar-se en un altre, arribant a provocar una cadena d’injustícies socials. Aquest espectacle, malgrat tractar temes durs de manera conscient i tenir un caràcter emocional fort, té també els seus lleus tocs de sarcasme i humor que et fan trobar un equilibri emocional perfecte durant el transcurs de l’obra.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració