Tot el que necessites per anar al teatre

Cambuyón

Cambuyón

Cambuyón és un espectacle de danses percusives i urbanes. Set personatges viatgen en un vaixell a través del temps i l’espai. Ballarins de claqué, hip-hop i percussió corporal, cantants i músics ens porten de la mà per la recent història del ritme occidental, les seves fusions i mestissatges.

Tot això és possible gràcies a l’equip d’intèrprets de primer nivell internacional que han format part de companyies com Mayumaná, Camut Band, Brodas Bros o Terekitetap.

Espectacle nominat a The Bessies 2015, els premis de la dansa de la ciutat de Nova York
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Espectacle vibrant amb set artistes que destaquen per un nivell altisim tan a nivel individual com de forma colectiva,ja sigui claque, hip hop, danse, ritme frenetic i sobretot simpatia permanent i contagiosa, accions de moviments corporal aon estan a la altura dels millors mims. Algunes cançons ritmiques i altres mes pausades ben interpretades amb una coreografia tan sencilla com efectiva, sense necesitat de efectes especials ni tampoc res sofisticat, una utlitzaçio del video encertada i apropiada per ubicarte dintre del espectacle o sigui un envolturi sencill i eficaz per un contingut ple de diversió per fer gaudir de la millor manera, absolultament recomanable dona igual quines poguin ser les teves preferencies musicals.Al Bars acaben,dia 11 espero tornin per satisfacció del que volguem repetir i oportunitat per els que no ho han vist

  10/09/2016
 • Un espectacle amb molta energia des de el primer moment, amb una gran qualitat de tots el artistes, que es pot apreciar tant en els números individuals com en els conjunts.
  La posada en escena sembla simple, però després és impressionant tot el que poden fer. I la coordinació entre ells és fantàstica.
  Totalment recomanable.

  09/09/2016
 • Espectacle trepidant, set artistes brillant cadascún amb llum pròpia tant en els números individuals com en els que fan en grup, coordinats al màxim! A partir d’una escenografia aparentment senzilla però molt efectiva contagien l’alegria que transmeten a partir de diferents ritmes, percussions i danses.., en conjunt una representació molt recomenable!

  08/09/2016
 • Avui al Barts he pogut gaudir d’aquest espectacle i us asseguro que ha estat moltíssim. Un viatge per fusionar diferents cultures i representar-les en diverses disciplines, Hip-hop, claqué, percussió corporal i música. Set artistes que han creat aquest grup, i que provenien de Camut Band, Brodas Bros i Mayumana. Un espectacle amb un ritme trepidant i en alguns moments poètic fet amb una coordinació i execució perfecta i no crec just destacar a cap perquè m’han semblat fantàstics tots, sense excepció. Una posada en escena i il·luminació magnífica aconseguint amb uns elements senzills i rudimentaris un resultat espectacular. Solament han estat tres dies i demà diumenge és l’última representació pel que anímo als que pugueu que hi aneu, us asseguro que no us deixarà indiferents. Jo he sortit entusiasmat i amb un xut d’energia,

  13/03/2016