Brodas Bros i Desilence: Sokkyō

La companyia de dansa urbana Brodas Bros i els artistes visuals Desilence han creat conjuntament aquest impressionant espectacle per a espais immersius. Sokky significa improvisar en japonès i fa referència a la necessitat d’adaptació i improvisació davant de les situacions imprevisibles que es presenten a la vida.

Sinopsi

Sokkyo és una representació de com davant de cada circumstància actuem i interactuem per adaptar-nos-hi, per encaixar-hi o bé per convertir-la en una altra situació més desitjada. Dansa improvisada i arts visuals viatgen plegades a través de la interacció i la simultaneïtat.

SOBRE BRODAS BROS

Amb quinze anys de trajectòria, la companyia de dansa i cultura urbana catalana Brodas Bros firma ja una quinzena d’espectacles creats i representats per mig món. Desprenen sempre una energia desbordant, unes coreografies espectaculars i un positivisme que defineix molt el seu estil.

SOBRE DESILENCE

Desilence són els artistes visuals Tania Halbach i Søren Christensen, que des del 2005 han participat en la creació de grans espectacles escènics visuals en directe, escenografies visuals, musicals, espectacles de dansa i instal·lacions. Totes els seus vessants sorgeixen de la recerca i l’elaboració acurada, des de l’experimentació i l’exploració des de diferents angles.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració