Tot el que necessites per anar al teatre

Breve ensayo sobre la nada + Imaginarium Frame = On how to frame nothing

Breve ensayo sobre la nada + Imaginarium Frame = On how to frame nothing

Aquesta nit serà el resultat de tres peces curtes. Els dos artistes Iris Heitzinger i Manel Salas Palau es reuneixen per compartir les seves respectives obres, “Breve ensayo sobre la Nada“Imaginarium Frame , després d’haver identificat una fascinació compartida pel poder d’articular l’espontaneïtat del moment present i el seu potencial creatiu en una situació escènica desconeguda. I per primera vegada s’uneixen en escena per compartir l’experiència “On how to frame nothing, una reunió espontània en composició a temps real.

SINOPSI

Breve ensayo sobre la Nada No és una peça escènica, sinó una proposta entranyable, un experiment entre l’intèrpret i el públic. La coreògrafa i ballarina Iris Heitzinger posa el focus en el moment present i el seu continu fluir cap a la memòria. El punt de partida és la no-intenció, per a assaborir cada moment, tal com sorgeix, roman i transcorre i de convidar al públic a experimentar aquest cicle. Allò que roman són les petjades d’allò viscut en la memòria.

“Imaginarium Frame”: Audiència I intèrpret s’expandeixen i exploraran plegats el desconegut, en un mateix sòl i un mateix espai en un marc comú. L’intèrpret Manel Salas és l’amfitrió de la trobada del moment present “el que és real” i ho porta al món de l’imaginari. On la poesia, l’absurd, la fragilitat i la força d’una dansa apareix i fa viatjar al públic a través d’una experiència compartida. El que roman és la pintura del buit en el marc de les nostres memòries.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració