Tot el que necessites per anar al teatre

Bola

A Bola Gloria i Pau seran Bola i Cub, no es coneixen, no saben res un de l’altre però hauran de conviure al mateix espai. Junts descobriran la diferència i davant d’ells apareixeran infinites possibilitats de joc.

Sinopsi

Entre els 0 i els 5 anys aprenem el que és essencial per a la nostra futura autonomia, tenim molta feina a fer, hem de relacionar-nos amb els altres, amb l’espai, amb els objectes. BOLA tracta de la geometria de l’espai, de la forma de les coses que ens envolten. El joc és el nostre punt de partida. Com a inspiració, els jocs de construcción que bé coneix el nostre xicotet públic. Forma, color i llum són les principals ferramentes d’aquesta creació.

La companyia

L’Horta Teatre és una companyia amb 45 anys de presència al panorama teatral valencià. Al llarg d’aquests anys, ha produït més de 40 espectacles.

Al mateix temps, i des de fa 25 anys, gestiona la Sala L’Horta, un espai de referència al teatre per a escolars i teatre infantil a la ciutat de València.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració