Tot el que necessites per anar al teatre

Boh!

‘Boh!’ és una expressió italiana que significa ‘no sé’. Un solo de dansa coreografiat i interpretat per Juan Luis Matilla que busseja a través de creadors clàssics com Palucca o Perreault per sortir a flotació intercalant i remesclant estructures de dansa actuals com les de Josef Nadj, Martin Pisani o Thomas Hauert, sense deixar de banda estils urbans com el footwork o el breakdance.

Del renaixement italià a la pel·lícula ‘La Gran Bellesa’ hi ha llarg camí. Un camí copat per una societat civil aclamada per la potència política d’un dels paradigmes del desvergonyiment neoliberal, Il Cavalieri.

La peça, ens apropa al cinisme i al poder, a l’emoció de la massa controlada des del discurs ordenat, des de la retòrica política, l’econòmic i la informació cap al no sé. A ‘Boh!’ Matilla se centra en les arrels de la música italiana per compondre la banda sonora d’aquest espectacle en què expressions, arengues i postures vénen a mostrar-nos una al·legoria del discurs de la veritat i la llibertat des del poder.

Un poder que es veu sustentat amb el cinisme del estar sense estar, amb l’ostentació i apilament de poder polític, econòmic i mediàtic. Il Cavalieri, com a objectiu, com a exemple, com anàlisis des de la més pura tècnica de dansa, l’estructura somàtica i vital que ens impulsa a organitzar-nos i determinar líders que dirigeixin les nostres pors, les nostres inseguretats i les nostres vides.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració